logo banner
25. aug 2021 18:52  

Klonk-lyd fra venstre forhjul ved kørsel på ujævn vej eller huller

Hej

Hvad kan det mon skyldes?

Klonk-lyden er meget udtalt ved venstre forhjul og jeg kan nærmest mærke det i gulvet, når jeg kører på en ujævn vej eller køre over et lille hul i vejen. Hvis jeg kører over et hul eller et bump lyder der som regel et klonk, men er det en ujævn vej klonker/klapper det fra samme sted. Det lyder næsten som om, at noget er løst og derfor klapper mod stedet, hvor det skulle være fæstnet.

Der er ingen lyde i forbindelse med, at jeg drejer rattet ud i yderpositionerne. Lyden kommer KUN, når jeg kører over noget ujævnt.

Har I nogle kvalificerede bud på, hvad der kan være galt inden jeg kører på værksted?

Jeg nærer desværre mistillid til værkstederne, da jeg mistænker dem for bare at skifte alle de dyre dele uden at tage sig tiden til, at lede efter den reelle årsag.

10. okt 2021 08:12  

1

Lige her og nu ville et bud være bærearmsbøsninger eller måske brud på fjeder. På min var det venstre forfjeder der var knækket helt oppe i toppen, hvor det var næsten umuligt at se op.
29. dec 2022 02:54  

2

Det er sporstang...kan være styrekugler, men den kan høres når man dreje rattet på parkeret bil - hurtigt og kort venstre høje - og du skiv der er lyd kun på kørebanen, nar bilen køre...
6. jan 2023 00:38  

3

slør i tandstangen
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio