logo banner
28. nov 2018 00:39  

Servo styring (EPS)

Hejsa

Er ganske ny i dette forum og er sikker på at mit spørgsmål sikkert er stillet før men håber at der er nogen er kan dele ud af deres erfaringer. Har netop købt en swift 4X4 fra 06 med 175xxx på klokken.
Bilen kører sådan set rigtig godt men den er væsentlig nemmere at dreje til venstre end den er at dreje til højre og omkring ligeud stilling føles styringen meget stiv og har svært ved at rette op så der hele tiden skal korrigeres. Hvis der er drejet fuldt til venstre retter den op imod højre så er den som man skulle forvente og først omkring midt stilling begynder modstanden og så mærkes modstanden indtil der er fuldt udslag til højre, retur igen er med modstand indtil ligeud stilling er nået.
Prøve turen i bilen var i byen hvor jeg godt nok bemærkede det hvilket jeg også påtalte overfor sælgeren som fortalte at bilen ikke havde kørt ret meget de sidste par år "så den skulle nok lige ud at rulle igen" og eftersom han fik den synet for en uge siden (21/11/18) tog jeg det for gode vare.... meeeen jeg er nu ikke længere helt sikker..... Er nok blevet stillet overfor en større udfordring (tørret godt og grundigt og en synshal der efter min mening ikke har gjort et ordentlig stykke arbejde).
Er der nogen der har et godt bud.... Har haft den på en lift efterfølgende hvor der ikke har været noget at bemærke ved hverken styrekugler, bære arme, tårnlejer eller dæktryk. De to kadan-led på ratstammen er ligeledes blevet kontrolleret og smurt.
Har googlet emnet uden at få en egentlig løsning men kan se at andre har prøvet noget ligende..... Alle input er velkomne smilie
M.V.H
Søren

Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio